Baby Shark dupla tolltartó 28db-os

Baby Shark dupla tolltartó 28db-os

Szerzed meg a kedvenc mesédhez kapcsolódó tolltartót!

Nincs raktáron

Leírás

Te is imádod a Baby Shark mesét? Ötször újranézted és még most sem tudsz leállni vele? Képes vagy ledarálni az egészet akár 2 nap alatt? Akkor ezt a tolltartót imádni fogod. Szerezd meg és tedd olyan helyre, ahol mindig láthatod, vagy használd a mindennapokban. Egy biztos. Bárki aki látja nálad és ugyan azért a meséért rajong, egy kérdése lesz: Te is imádod őket?

Paramtérek

méret: 28x43x23cm. 28 darabot tartalmaz: gumi, grafit ceruza, kék toll és ceruzahegyező (1. rekesz), 10 fa színes ceruza és 14 színes marker (2 rekesz).

Baby Shark dupla tolltartó 28db-os ajándékba

Ajándékba vennéd?

Ez a Baby Shark-os tolltartó egy jó döntés!

  • Nem kell rajta sokat gondolkodni. A megajándékozott kedvenc meséjének mintájával nem tudsz melléfogni
  • A megajándékozott eldöntheti, hogy a mindennapokban használja a tolltartót, vagy valahova látható helyre elteszi emlékbe
  • Biztosan nem felejti el, hogy kitől kapta a legújabb, kedvenc cuccát

A meséről

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

  • A készítőket is támogatod. A licencelt termékek megvásárlásával a sorozat folytatását és annak készítőit is támogatod. (Szürke mezővel jelölve az adott termék oldalán.)
  • Egyedi termékeket vásárolhatsz. Nem csak licencelt, de egyedi termékeket is megvásárolhatsz nálunk kedvenceidből. Ilyen összeállítást máshol nem kapsz meg egyben.
  • Egy kisvállalkozást támogatsz. Lehet, hogy nem érdekel téged, hogy ki van a másik oldalon, mikor egy webshopból rendelsz, de tudd, hogy ha ezt nálunk teszed, akkor egy hazai kisvállalkozás fejlődését segíted. (Köszönjük)

Népszerű Baby Shark-os cuccok

🔝
Biztonságos kapcsolat Utánvétes fizetési lehetőség Partnerünk: Mastercard Partnerünk: Visa
Partnerünk: Paylike Partnerünk: GLS Partnerünk: OTP Bank