Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok

Minden megrendelést a GLS futárszolgálat szállít ki.

Személyes átvételre nincs lehetőség!

Kiszállítás díja: 1 190 Ft / rendelés (utánvét esetén +400Ft)

Összekészítési idő: a rendelés visszaigazolását követően kezdődik meg a rendelés átszállítása/gyártása/csomagolása. Ez a rendelés leadásától számított 0-10 munkanapot vesz igénybe. Ezt követően kerül a csomag átadásra a futárszolgálatnak.

Minden termék oldalán megtalálható az adott termékre vonatkozó várható szállítási idő. A kosár oldalon pedig a teljes kosárra vonatkozó szállítási idő látható.

Kiszállítási idő: a futárszolgálat a csomag felvételét követő munkanapon munkaidőben 8:00 és 17:00 között kézbesíti a megrendelt csomagot. A szállítás reggelén e-mail-ben értesítenek a várható 3 órás szállítási idősávról.

Rugalmas kiszállítás és csomagpontok

A szállítási díj tartalmazza a GLS-nél elérhető rugalmas kézbesítési lehetőséget és az e-mail-es értesítést. Amint bekerült a csomag adata a rendszerükbe, egy e-mail-t küldenek, amiben megváltoztathatod a kiszállítás helyét (akár GLS csomagpontra is) és a napját.

KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOLÁST MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRIZD LE!
Ha a csomagoláson sérülést (benyomódást, lyukat, felbontás nyomait, stb.) találsz, akkor a futárral vetess fel jegyzőkönyvet. Csak ebben az esetben tudunk érdemben foglalkozni a szállítás során keletkezett károkkal.

Fizetési módok

A webshopban 3 fizetési mód közül választhatsz.

Fizetés bankkártyával online (Paylike) – Ajánlott
A legegyszerűbb, leggyorsabb módja a megrendelésed kifizetésére, hiszen a bankkártya adataidat megadva néhány másodperc múlva már kész is vagy a rendelés leadásával.

Kapcsolat: www.paylike.hu | P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia | hello@paylike.hu | +45 78 75 51 61

Felhasználható bankkártyák: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro

Teljesen biztonságos fizetési megoldás. Ezt kiválasztva egy felugró ablakban kell megadnod a bankkártya adataidat, amit rajtad kívül és egy biztonságos (SSL) adatkapcsolaton keresztül csak a Paylike kap meg hitelesítés céljából. A hitelesítést követően a tranzakcióról kapunk egy azonosítót, amit neked is megküldünk a visszaigazoló e-mail-ben.

Utánvétes rendelés
Ebben az esetben a futárnál kell kifizetned a rendelés összegét. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni. Lehetőség szerint mindig a pontos összeget készítsd elő, mert nem minden esetben garantálható, hogy a futárnál van pontosan a visszajáró összegének megfelelő váltópénz.

Az utánvét kezelési költsége: 400 Ft/rendelés.

Banki átutalás
A banki átutalásos fizetési mód a leglassabb módja a megrendelésed kifizetésére. A pénz beérkeztét nekünk külön ellenőriznünk kell és csak utána indulhat el az összekészítési folyamat. Az átutalás költségei ennél a fizetési módnál minden esetben a vásárlót terheli.