Szállítási és fizetési információk

Szállítási módok

Minden megrendelést a GLS futárszolgálat szállít házhoz.

Házhoz szállítás díja: 1 190 Ft / rendelés (utánvét esetén +400Ft)

Csomagolási idő: a rendelés visszaigazolását követően kezdődik meg a rendelés átszállítása/gyártása/csomagolása. Ez a rendelés visszaigazolásától számított 0-10 munkanapot vesz igénybe. Ezt követően kerül a csomag átadásra a futárszolgálatnak. Minden termék oldalán és a kosár oldalon is megtalálható az adott termékre vonatkozó várható szállítási idő.

Kiszállítási idő: a futárszolgálat a csomag felvételét követő munkanapon munkaidőben 8:00 és 17:00 között kézbesíti a megrendelt csomagot.

KÉRJÜK, HOGY A CSOMAGOLÁST MÉG A FUTÁR JELENLÉTÉBEN ELLENŐRIZD LE!
Ha a csomagoláson sérülést (benyomódást, lyukat, felbontás nyomait, stb.) találsz, akkor a futárral vetess fel jegyzőkönyvet. Csak ebben az esetben tudunk érdemben foglalkozni a szállítás során keletkezett károkkal.

Fizetési módok

A webshopban 3 fizetési mód közül választhatsz.

Fizetés bankkártyával online (Paylike) – Ajánlott
A legegyszerűbb, leggyorsabb módja a megrendelésed kifizetésére, hiszen a bankkártya adataidat megadva néhány másodperc múlva már kész is vagy a rendelés leadásával.

Kapcsolat: www.paylike.hu | P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia | hello@paylike.hu | +45 78 75 51 61

Felhasználható bankkártyák: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro

Teljesen biztonságos fizetési megoldás. Ezt kiválasztva egy felugró ablakban kell megadnod a bankkártya adataidat, amit rajtad kívül és egy biztonságos (SSL) adatkapcsolaton keresztül csak a Paylike kap meg hitelesítés céljából. A hitelesítést követően a tranzakcióról kapunk egy azonosítót, amit neked is megküldünk a visszaigazoló e-mail-ben.

Utánvétes rendelés
Ebben az esetben a futárnál kell kifizetned a rendelés összegét. A futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni. Lehetőség szerint mindig a pontos összeget készítsd elő, mert nem minden esetben garantálható, hogy a futárnál van pontosan a visszajáró összegének megfelelő váltópénz. Az utánvétes rendelés esetén a futárszolgálat extra költséget számít fel, amelyet a megrendelő fizet meg kezelési költségként feltüntetve az utánvétes fizetési mód választását követen.

Az utánvét kezelési költsége: 400 Ft/rendelés.

Banki átutalás (2021.05.01.-ig nem választható)
A banki átutalásos fizetési mód a leglassabb módja a megrendelésed kifizetésére. A pénz beérkeztét nekünk külön ellenőriznünk kell és csak utána indulhat el a csomagolási folyamat. Az átutalás költségei ennél a fizetési módnál minden esetben a vásárlót terheli.