Back to the Future 35. Időugrás Bekeretezett Fotó

Back to the Future 35. Időugrás Bekeretezett Fotó

Szerzed meg a kedvenc filmedhez kapcsolódó posztert!

Nincs raktáron

Leírás

Neked is a kedvenc filmed a Vissza a jövőbe? Már vagy 8x újranézted és még most sem tudsz leállni vele? Képes vagy ledarálni az egészet akár 2 nap alatt? Akkor ezt a kiegészítőt imádni fogod. Szerezd meg és tedd olyan helyre, ahol mindig láthatod, vagy használd a mindennapokban. Egy biztos. Bárki aki látja nálad és ugyan azért a filmért rajong, egy kérdése lesz: Te is imádod őket?

Paramtérek

méret: 30x40cm.

Back to the Future 35. Időugrás Bekeretezett Fotó ajándékba

Ajándékba vennéd?

Ez a Vissza a jövőbés poszter egy jó döntés!

  • Nem kell rajta sokat gondolkodni. A megajándékozott kedvenc filmjének mintájával nem tudsz melléfogni
  • A megajándékozott eldöntheti, hogy a mindennapokban használja a posztert, vagy valahova látható helyre elteszi emlékbe
  • Biztosan nem felejti el, hogy kitől kapta a legújabb, kedvenc cuccát

A filmről

A Vissza a jövőbe 1985-ben bemutatott sci-fi-komédia, amely a Vissza a jövőbe trilógia első része. A film alapötlete Bob Gale-től jött, aki elgondolkozott azon, milyen lett volna, ha a saját apjával egyszerre járt volna iskolába. A sikernek köszönhetően két folytatást készítettek hozzá, valamint egy animációs sorozatot, videojátékokat, sőt még musicalt is.

Miért érdemes nálunk vásárolnod?

  • A készítőket is támogatod. A licencelt termékek megvásárlásával a sorozat folytatását és annak készítőit is támogatod. (Szürke mezővel jelölve az adott termék oldalán.)
  • Egyedi termékeket vásárolhatsz. Nem csak licencelt, de egyedi termékeket is megvásárolhatsz nálunk kedvenceidből. Ilyen összeállítást máshol nem kapsz meg egyben.
  • Egy kisvállalkozást támogatsz. Lehet, hogy nem érdekel téged, hogy ki van a másik oldalon, mikor egy webshopból rendelsz, de tudd, hogy ha ezt nálunk teszed, akkor egy hazai kisvállalkozás fejlődését segíted. (Köszönjük)

Népszerű Vissza a jövőbés cuccok

🔝
Biztonságos kapcsolat Utánvétes fizetési lehetőség Partnerünk: Mastercard Partnerünk: Visa
Partnerünk: Paylike Partnerünk: GLS Partnerünk: OTP Bank